onsdag 23 december 2009

Julfest avklarad, bara julen kvar...

Ja så var då årets upplaga av den bland vänner och bekanta traditionella julfesten till ända och vi kan med facit i hand lugnt och sansat konstatera att det blev en hejdundrandes trevlig tillställning, tack vare alla er som hade trevligheten att dyka upp! Nästa år får vi hoppas att Nisse är frisk från feber och dylikt, annars blir han den första att göra hattrick i frånvaro! ;) Det var himlans trevligt att ses, allihopa!
Efter att ha fixat iordning hemmet efter festligheterna har vi hunnit med både julrim hos svärfamiljen och bilfärd till Ramlösa, där årets julafton äger rum för vår del. För att även vår "vita" bil skulle få känna av julstämningen och faktiskt få visa upp sig från sin bästa sida så här i högtidstider passade jag i eftermiddags på att avlägsna några månaders smutsbeläggning, på för ändamålet avsedd plats på BRF Brunnsparkens parkering. Detta efter att den rengjorda ytan kring det nya skattemärket lyste som solen i jämförelse med övriga bakdelen. Det blev helt enkelt tvunget med en tvätt, så att säga... Man slutar aldrig att förvånas över att lacken fortfarande faktiskt var vit under allt gojs ovanpå!
Dessa nyhetsinslag kanske inte känns som några världssensationer ur nyhetsvärdesaspekt, så för att väga upp detta kan jag så här i förbifarten bara nämna att JAG VANN I BLOKUS MOT MIN HOPPLÖST KNEPIGA, TAKTISKT SPELVINNANDE STOREBROR! (Blokus är alltså ett sånt där alldeles jättebesvärligt taktiskt tänkarspel á la Othello, fast med figurer uppbyggda av en massa trianglar i huvudrollen) Min fru och svägerska var också med i spelomgången och på intet sätt något ont eller nedvärderande om dessa två, men det är liksom vinst mot brodern i sammanhanget som räknas...)
//D

0 kommentarer:


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]