tisdag 23 juni 2009

Fotografering...

...är en konst som kräver sin utrustning. Tittade igenom tidningen Fotosidan senast igår och blev återigen alldeles väldans sugen på att införskaffa en systemkamera á la Canon EOS 500d eller möjligtvis 1000d, om jag ska spara lite pengar... så man kan ut och fota på riktigt, liksom!
Och faktiskt kalla det för seriös hobby, om man så vill!

//Danis

7 kommentarer:

soph sa...

Blir det seriöst när det kostar mycket pengar?? För i så fall är jag en *väldigt* seriös stickerska!

Och jag vill ha sån kamera med... kan inte titta på dem för jag kommer säkert fram till varför det skulle vara viktigare än hyran, och det skulle inte vara bra.

Danis sa...

HAH! Jag förstår precis vad du menar! ;)
Jag är av uppfattningen att kvalitétsprodukter underbygger en seriös hobby på ett sätt som billighetsprodukter sällan förmår göra, snarare än att det är omkostnaderna som är den avgörande posten.
Fast det brukar ju oftast hänga samman, tyvärr... ><
/D

Anna sa...

Nej nej nej... det blir seriöst när det kostar _för mycket_ pengar! Rock on Danis! Du har mitt fulla stöd :)

soph sa...

Men så är det ju det där med att kvalitèt kostar!

Och jag tror inte att kvalitèn spelar större roll om det betyder att saken i fråga kommer förvaras på trottoaren i ett litet hus av kartong...

Danis sa...

Huh? Jag brukar förvara mina lite mer värdefulla prylar...hemma. :S

soph sa...

Jo! Men detta hängde ju ihop med det där att köpa kamera istället för att prioritera hyran. Juh! Ingen hyra betald betyder ju att man inte har ett hus, och då blir det ju en kartong på trottoaren. *skakar huvudet*

soph sa...

Kan inte lista ut hur man svarar på ett inlägg, så jag svarar här istället: Har ingen aning om när jag kommer hem, fast innan jag gör det får jag ta heltids jobb i tre månader för att ha råd (har ingen biljett just nu och sen visade det sig vara riktigt dyrt att flytta).

Men jag gissar på att jag håller mig kvar den tid jag har lov att göra så, dvs till Februari och sedan tre månader till, så då blir det ju runt April eller Maj nästa år.

Men som sagt, vad som helst kan hända. Mitt visum har gått ut så när jag väl beger mig hem kan jag bara komma tillbaka som turist (vilket är anlednignen till att jag inte kommit hem de senaste 18 månaderna och inte kan innan April eller Maj nästa år). Det betyder att om det händer något och jag måste hem fort kan jag inte komma hit igen och jobba osv.

Invecklat? Jo, lite sisådär.

Så, svaret på din fråga är lite klurigt att lista ut. Men det är nog ett säkert kort att satsa på hösten (och om ni vill ta en kort visit kan ni ju alltid stanna här, vilket säkert också lättar på kassan.. .jag har två airbeds så sovplats finns det, dock inte så mycket avskildhet! Fråga Sarah eller Elisabeth om hur de tyckte det gick att sova här).

Skulle vara kul att träffa er! Så om ni finner vägarna förbi skulle det vara mycket uppskattat. Plus, om ni bor här så kvittar det ju hur mycket telefon problem man har (det där grämer mig fortfarande, fy!)

Lagom långt svar? Haha.


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]