lördag 6 juni 2009

Tokflytten

Jag måste få berätta om en person jag inte känner men som ändå står oss väldigt nära... eller i alla fall bor oss väldigt nära. Hans efternamn är skrämmande likt filsorten Onaka (kolla under DETTA inlägg och gissa vem...) och han bodde tills alldeles nyligen tillsammans med sin sambo (eller nåt) innanför dörren alldeles intill vår.
Denne man vet inte hur man gör när man flyttar, det är bara att konstatera. För en dryg vecka sedan började det bäras ut lådor, prylar och möbler från lägenheten, till (vad vi trodde) någon form av flyttbil. MEN, så hörde vi för några kvällar sedan hur vår granne tillsammans med någon högst sannolikt totalt oregistrerad flyttfirma grälade om att det inte specificerats rätt angående antalet möbler och dylikt som skulle flyttas till Ängelholm, vid beställning av frmans tjänster.
Det hela slutade med att sakerna stod kvar i vår trappuppgång ända tills i torsdags, när det på vårt våningsplan endast fanns kvar krukväxter, ett par flyttlådor - och öl. Jag säger inte mer än så utan låter nedan följande bilder på de olika våningsplanen tala för sig själva.


Våning 4 (vår våning):















Våning 3:















Våning 2:















Utomhus (vid cyklarna, mitt i natten, ösregn - och en soffa!):















//Danis

1 kommentarer:

soph sa...

Vaddå, gick det inte till så när ni flyttade?? Det verkar ju till och med som han nästan tänkt på att folk vill komma in och ut ur sina lägenheter. Plus att han uppenbarligen litar på er eftersom TV står där och allt.


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]