lördag 4 april 2009

Vårväder!

Kan vi nu få hoppas att detta trevliga vårväder som äntligen kommit som för att tina upp alla frusna själar i vårt nordliga kungadöme, kan stanna mer än någon dag? Ja jag räknar kallt med detta och har därför dagen till ära säsongsanpassat våra yttre domäner hemma i lägenheten.

Lite fönsterputsning, inköp av penséer på torget, plantering, utläggning av mattan, avtorkning av räcket och kring fönstren samt återställning av ordningen och lite väl vald möblering, kuddar, filtar och lite vårigt färgglatt tyg på väggen, i allra högsta grad matchandes kuddarna... och VIPS så var vi redo inför den varmare delen av året även på balkongen.

Så nåde det moln som får för sig att mjälla av sig nu! Nu är det solsken, gröna skogar, cykling och grillat som gäller för ett bra tag framöver! Samt Sveland framåt sommaren, en tradition så god som någon!


För att demonstrera känslan av vår och spirande glädje kring hela säsongens förmåga att liva upp även den mest bedövade av själar ser ni här en klassisk uppsättning före/efter-bilder. (Ja, det är bilden till höger som är efter-bilden...)

//Danis

1 kommentarer:

Josse sa...

Ser vårigt och nice ut :D


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]