onsdag 25 mars 2009

En spetsad Mamma Mu

Kära bloggförföljare! Jag kände mig en aning illa till mods när vaknade idag och insåg att jag inte la upp en bild på mitt kap från igår. Bland de utomhus förvarade varorna hos Indianen fann jag i en billighetslåda en tingest som jag tänkte kunde skrämma bort fåglar från vår balkonglåda i sommar. Problemet som skulle kunna uppstå är att ingen annan heller skulle vilja vistas på balkongen. Kossan på pinne var först tänkt som gåva till min kära fru Elin, men eftersom svärbror Erik MMS:ade iväg bevis till henne på vårt besök i butiken svarade hon att hon inte var intresserad av någon present från den affären! Funderar nu på om svärmor Lena till sin födelsedag skulle kunna vara intresserad av en 9:- dyr, jättevacker (NOT!) blompinne med någon variant av Mamma Mu på...?
Lägg gärna märke till den praktiska bjällran i änden av knopreps-svansen, jättebra för att skrämma småfåglar. Tyvärr fanns det inget inuti den som lät, så den enda potentiella funktionen hos koeländet gick tyvärr om intet...

Eller vad har ni att kommentera? Är den inte fabulöst grann? Hade ni gjort den bättre själva, till samma fantastiska rea-pris?

/Danis

5 kommentarer:

Anonym sa...

Utan tvekan den bäst spetsade ko JAG någonsin sett i alla fall.

Najs blogg du har!

Stoffe sa...

= ) mm hade så tråkigt igår så jag tänkte... why not... nu har jag nog börjar komma på why not... men vi får la se vad som händer! =)

/Stoffe

Elin sa...

Du har alltså kommit på varför du INTE skulle börja blogga? ;)

/Danis

Anonym sa...

Muuuu!!

Stoffe sa...

E: Mja... man får skrivkramp? =)


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]