onsdag 16 september 2009

Möte med Pizzaklubben

Ikväll är det dags för Pizzaklubbens, genom hela sin historia, andra möte. Det första ägde rum för, tja, länge sedan, som en slags protestaktion, eller kanske snarare motpolsåtgärd, mot Film- och Baconklubbens sedan länge väletablerade mötesserie. FBK består av tre män/herrar/gossar som tittar på konstiga filmer och äter bacon med tillbehör. Jag och hon som är gift med min bror (som utgör en tredjedel av medlemmarna i FBK) kände inför en av alla klubbträffskvällar, att vi blev obönhörligt åsidosatta då vi inte erbjöds möjlighet att delta. Inte för att vi i egentlig mening var särdeles intresserade av medlemsskap, men som mänskliga individer kände vi ändå att vi blivit undanskuffade utan mankemang. Därför finns pizzaklubben och dess två medlemmar. Enligt min kära svägerska blir man medlem genom att gilla pizza och sakna förstånd. Vet inte fullt ut hur jag ska ställa mig till dessa inadekvata kriterier...


//D

5 kommentarer:

Stefan sa...

Jag känner mig manad att deltaga i dessa aktiviteter. Tror att jag skulle kunna tillföra något nytt. Exempelvis skulle man kunna ha fem ingredienser varje gång och att en av dessa varje gång måste bytas ut mot något nytt. Vad sägs om det? Jag känner inget agg mot FBK (vilket för övrigt i min värld står för "Försäkringsförbundets kalkylmetod för byggnader") men det hade ju varit trevligt att Pizzaklubben får minst tre medlemmar eller vad säger ni?

Anna sa...

Kanske 4 medlemar med hade varit trevligt?

Magdalena "Kinna" Egertz sa...

Ha, ha! Jag kan komma på fler kriterier för medlemsskap, Danis!
Vet inte om de får dig att må bättre, men...
2) Minst 200 högskolepoäng, utan att för den sakens skull ha kommit någonstans i livet...(kan förvisso förstärka kriterie nr 1 ganska bra.)
3) Fullständigt sakna behörighet eller kompetens att faktiskt GÖRA pizza...(men ändå lyckas väldigt bra - heja hemkunskapsbok, champinjoner och tomatsås!)
4)Visst mått av bitterhet (hur hade annars klubben kunnat exictera?)
5) Inbördes beundran! Det är trots allt inom klubben, och på dessa tätt förekommande möten, vi lyckas finna svaren på livets stora gåtor.

Tycker inte du ska känna dig tveksam till kriterierna, det är ju de som skiljer oss från FoBK!

Danis sa...

Ja du har ju en poäng där. Ytterligare ett antal obegripliga kriterier sätter ju i själva verket befintligt kriterie #2 (oförståndet) på ett eldprov utan dess like.
F.ö:

2) 200 poäng? Lugnt!
3) Kan infinna mig i ledet. Ska bara tillägga att tomatsåsen med chili från senast var en höjdare. Vi borde nog framöver dessutom börja använda färska champinjoner.
4) Bitterhet, you say? Jag är ju för bövelen arbetslös!
5) Ja gott om grublerier finns det ju i alla fall.

Danis sa...

Men dessa kriterier kan ju försvåra intagande av nya medlemmar avsevärt. Kanske införa undantagstillstånd?
Ska f.ö. tillägga att det var mycket fantasifulla och kreativa idéer, Stefan! Detta får vi ta upp på årsmötet. ;)


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]