söndag 30 augusti 2009

Jag har hittat den!

I somras testade jag den aningen lyxigare glassanrättningen Tyrkisk Peber Crunch på den alldeles väldigt helsvenska hamburgerrestaurangen Max. Jag trotsar oftast trotsigt restaurangens reklam om att praktiskt taget hela svenska befolkningen är sådär totalt sanslöst nöjda kunder hos dem. Hamburgarna smakar blaskigt! Punkt! *förbereder mig på motagg*
Däremot kan jag starkt rekommendera Tyrkisk Peber Crunch, ett oerhört välsmakande sommarnöje - så pass välsmakande att jag tog mod till mig och mailade någon trevlig kundtjänstmedarbetare med mailadress inom restaurangkedjans domän. På given fråga fick jag till svar att deras lakritstopping var av märket NIC, vilket kanske finns att köpa i större, välsorterade livsmedelsbutiker.
Men hur får man då reda på vilka dessa är? Ingen aning, är svaret. MEN, av en rent slumpmässig händelse var vi och åt glass i Jönköping häromdagen, och tror ni inte att det hängde en toppingflaska från taket i glasskiosken? Den var av märket NIC! Vid lämpligt tillfälle stack jag givetvis in huvudet i glasskiosken så långt det bara gick, för att kunna snappa upp en webbadress som jag precis kunde skymta från utanför luckan.
Väl inne på sidan hittade jag en pdf-broschyr med alla NIC:s produkter och lite kontaktuppgifter. Nu återstår bara att ringa lite samtal och höra sig för hur man som privatperson gör för att införskaffa NIC:s Hard Topping Licorice. Ett problem i sammanhanget kan dock vara att de verkar levereras i kartonger om 6 stycken... Hur ska jag rimligtvis kunna konsumera 6 liter lakritstopping innan den blir dålig??

//D

5 kommentarer:

S sa...

Det är bara att äta glass av bara tusan och komma på andra ändamål för toppingen!

Anna sa...

Jag håller med om Max. Jag gillar dom inte heller, deras hamburgare...

Anna sa...

Det är bara att ropa så kommer vi och hjälper till att äta upp den..

Anna

Emsan sa...

Vi kan sam-beställa =) (eller vad det heter)

Emsan

Magdalena "Kinna" Egertz sa...

Nu glömde du visst din svägerska! Som så otroligt lämpligt har en födelsedag snart...


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]