torsdag 28 oktober 2010

Citytunneln

Även jag använder titlar som hör ihop med själva inlägget. *Stort tack till damen i 5:ans "Unga mödrar" för det handfasta tipset.* Hur som helst ska vi ha avdelningsmöte på företagets malmökontor på måndag. Vanligtvis brukar dessa tillställningar vara av den mer tungrodda sorten att ta sig igenom (bortsett från betalda luncher). På måndag blir det däremot Grej of the Day. Förutom ett besök på flashiga malmökontoret i västra hamnen samt betald lunch är även ett två timmar långt studiebesök i den av min avdelning projekterade Citytunneln inplanerat.

Jag vet att ni blir avundsjuka. :P //D

3 kommentarer:

soph sa...

Men det är ju ett fiiiint besök! Dyrt är det iaf, 750 kr per person! Så njut lite extra, nästa gång du ser någon av stationerna ser de nog inte lika fräsha ut :P

D sa...

huh? 750kr/pers? I vilket sammanhang?

soph sa...

Enligt Citytunnelns hemsida kan alla som vill komma på besök så länge det är på en grupp på minst 15 pers eller nåt. Måste betalas i förväg och kan inte avbeställas!

Nu hittar jag såklart inte denna info på deras hemsida, men jag råkade hitta det i helgen när jag gick in för att kolla vad det hela var för något... kan ju vara bra att veta, typ!


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]