måndag 12 oktober 2009

Snart är det jul...

...och ingenting slår nu den där gemytligt hemtrevliga tända-värmeljus-och-titta-på-snön-som-yr-utanför-fönstret-känslan som uppstår när man i godan arbetslöshetsro sitter och knåpar ihop årets versioner av julkort till nära och relativt kära, till tonerna av Michael Bublés versioner av The Christmas song, Let it snow och White Christmas, via Spotify. Det känns så där alldeles lagom bra och ansträngande att så smått börja veva igång högtidsförberedelserna genom att shoppa julkort, leta upp julfilmerna på den externa hårddisken, tända ikea-hjärtat på sovrumsväggen, fika på varmt kaffe under regniga, mörka eftermiddagar och bestämma årets julgransplacering.
Och nu med beskedet i hand om att det tyvärr inte blev något av de gula spårvagnarnas förlovade hemvist för min del, så är det ju läge att börja tänka på julfest på hemmaplan framåt andra halvan av december också...
Självklart får vi inte heller glömma att IKEAs julsortiment hittar fram fram ur sina gömmor under vecka 43! För övrigt, som en liten tillbakablick mot förra året och som en liten apetizer inför årets kavalkad:

//D

2 kommentarer:

anders sa...

Glädje! :)
Är ni hemma nästa helg, eller flyr ni fältet när jag kommer och leker pastor? Vore kul att hinna ses över en fika eller lunch eller nåt! Hörs!

Danis sa...

Jodå, Elin sjunger på gudstjänsten ifråga och jag styr spakarna på mixerbordet. Så det löser vi! :D

//D


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]