fredag 9 april 2010

Oh my, oh my...

Här är man borta från jobbet några dagar och vad händer då? Jo, varenda upptänklig katt har dansat kring både i fikarummet och på mitt skrivbord när husse varit borta. Till att börja med hade min orkidé rasat ihop till en torr gammal organiskt-rest. Trodde jag. Självklart var det bara mina närmre kollegor som genomfört ett practical joke och satt dit ett gammalt uttorkat blomkadaver istället för min ståtliga 3-stänglade orkidé jag fick när jag började här... Självfallet gick jag på det hela, trots att den uppenbara torkan slagit till med större kraft än vad som borde vara möjligt. So far so good, måste säga att jag uppskattar precis den typen av kollegor jag får dras med här, men nu måste jag ju komma på något intellektuellt sätt att ge igen på.

Vad värre är: De har bytt ut den gamla, goda, manuella kaffemaskinen i tredje våningens lunchfaciliteter mot en attans Selectamackapär, och genast är vi nere på den låtsaskaffenivå som detta kontor hittills varit befriat från. DOOOH!
//D

3 kommentarer:

Frun sa...

Hahaha, det kunde du gott ha efter att du ringt ens ärende om vattningsinstruktioner. Jag hejar på kollegorna!

Danis sa...

Kanske inte precis "ens ärende"... Bara en liten hint.

Frun sa...

Jag tror kollegorna uppfattade saken på samma sätt som jag. Du kommer att få dåligt rykte om den blomman dör. Efter fem år på Alnarp...


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]