onsdag 30 juni 2010

Sommarsmak

Och när vi ändå är igång… Ett bär som aldrig blev en del av föregående komposition. Fullstorlek HÄR.


strawberry




//D

Sommarshoppat

Inspirerad av den spirande sommaren har jag suttit och photoshoppat lite igen. Länge sen sist nu. För rättvisande fullstorlek av resultatet, klicka här.


sommar


//D

Byggstandard: Beirut


Härligt! Äntligen en låda vattenslangar i hallen, precis innanför dörren. Just vad jag alltid önskat mig...

Gäller det även kejsarsnitt och statistiska uträkningar?



Midsommarsummering

Så här några dagar i efterhand tänkte jag att jag skulle dela med mig av min gångna midsommarhelg. Självklart har även vi gjort helt vanliga tillämpningar, såsom solskenspromenad och blomsterkrans, men som en liten anekdotisk sammanfattning får ni här avnjuta en inte så vanligt förekommande höjdpunkt från varje dag av denna den übersvenska traditionens högtidshelg #1. From my point of view.


1. Midsommarafton. Bortbjudna blev vi till nära kära bekanta, på midsommarmat. Underbart tyckte jag, skönt att inte behöva sitta hemma i tradiga lägenheten och titta på när sommaren startar upp som bäst. Tack vare att den traditionella midsommarbuffén bestod i mindre traditionell hemmagjord pizza slapp jag intaga slibbiga fiskbitar och småpotatis. Jag tackar och bugar.

2. Midsommardagen. Förberedelser inför operatour, matinköp på Kvantum. För att ge lite space till övriga hemmavarande tog jag med mig Tuva till Kvantum och inhandlade vad som behövdes till matsäcken. Rätt som jag står och väljer filpaket i godan ro smyger sig en 1,5 meter kort tant med blekgul höstjacka och rostblå (aldrig sett färgen innan) rollator fram och ställer sig jämsides med barnvagnen. Knappt har jag hunnit upptäcka damen ifråga förrän hon börjar gulla med Tuva och frågar mig, på den mest brutalt amerikanska brytning jag hört i Svea Rike, om hur gammalt barnet är. I ungefär en kvart rör jag mig inte ur fläcken. Jag kommer ingen vart. Tanten är överallt och blockerar med sin rollator och mundiarré. Under tiden får jag gång på gång höra hur bra det är att jag som pappa går och handlar och har barnet med mig samt om hur papporna i hennes 6 barns familjer samtliga har ett stenålderstänk (som f.ö. verkar vara hennes favoritord) och aldrig gör någonting i hemmet, varken beträffande barn, mat eller städning. Och att det är allra viktigast att barnen är hela och friska. Sagan om hennes döttrars problematiska förlossningar och havandeskapsförgiftningar var heller inte fy skam.
Efter många om och men uppstår dock en liten, näst intill omärkbar lucka i försvaret och jag kan smita iväg och ringa hem för att tala om att jag blir lite sen tillbaka.

3. Söndag eftermiddag. Min spektakulära glasögonsolbränna har efter många timmar i den österlenska solen nått någon form av kulmen och jag slår upp ett paraply att gömma mig under medan resten av operaföreställningen vi knappt deltagit i fortlöper med tredje och fjärde akten. Tak vare skuggan under regnskyddet börjar hjärnan helt plötsligt fungera igen. Kanske tack vare att jag flyttat fokus från scenen till en flaska Ramlösa Granatäpple, en påse Salt & Blandat och en burk jordgubbar. Jag kommer ända aldrig att begripa vem som har huvudrollen i dramat. Dock vet jag precis vilken solist som kommer dö av tuberkolos i sängen på scenen nästa år. Oavsett opera.

//D

tisdag 29 juni 2010

De byter vattenledningar i vårt hus


Öppna, transparenta lösningar. Modernt ska det vara.

måndag 28 juni 2010

Bärplockning


Hade tänkt åka ut och plocka jordgubbar i dagarna, men saknar bil. Som tur är åkte jag ut till broderns hus för att vattna och kunde då även gå en runda i trädgården. Där fann jag både sallad och smultron, vars öde var att plockas eller bli fågelmat. Betydlig skillnad från köpevaror på Kvantum. Nice.

söndag 27 juni 2010

Sketvarmt...


...är allt jag kan tänka just nu. Ironiskt nog utspelar sig operan mitt i vintern. Jisses, här är nog 30gr i skuggan. Nog tur att Tuva slapp följa med idag. Jag kommer se dansk ut i fejset ikväll - hälften röd, hälften vit.

Högsommar


Fullt solsken, solhetta, brassestolar, parasoller, solande människor i badkläder eller iaf shorts, dämpat sorl samt som skönast i skuggan. Känns konceptet igen? Självklart är vi på opera.

Dag två.


Resten av familjen tar ledigt idag. Komforten i tantbussen till Drakamöllan är begränsad, inte precis att likna vid egenframförd Volvo. Hoppas knäna mina håller hela vägen till Österlen. Jag måste ju vara i form inför vår stabila 3minutersinsats som operakör. :-P

lördag 26 juni 2010

Opera. För andra gången.



torsdag 24 juni 2010

Been there, done that.


Bara två dagar kvar till årets operahändelse. Lilltösen hänger givetvis med till Drakamöllan. NAN avnjutes bäst till italiensk nonsensmusik.

Enter Strawberries


Årets första lass jordgubbar bjöds det på på jobbet idag. *jubel*
Men vad är egentligen grejen med övrig midsommarmat? Vad får majoriteten av svenskarna att år efter år gå bananas över detta slibbiga fisktugg och vattnig småpotatis? Kombinerar vi detta med allena rådande samtalsämnet fotbollsVM är det lätt hänt att fokuset blir aningen suddigt strax efter att intressepilarna svischat rätt förbi i hög hastighet. I övrigt en trevlig lunch. :)
//D

onsdag 23 juni 2010

Tur att sidan 64 finns.


Ifall du råkat glömma bort om just du avslöjat något.

Nog är han reserverad, alltid.


Han syns inte ens bland nässlorna, stackarn.

tisdag 22 juni 2010

Horrible


Både skyltdesignern och sloganmakaren borde få fängelse för detta dåd.

måndag 21 juni 2010

En sak till.


Ville bara dela med mig av dagens 3-stegsprincip. Alla ni som skrivit högskoleprovet håller säkert med om att det bara handlar om förberedelser, sömn och mat. Sen har du 2.0 direkt. Annars är det nog fel på dig. Det är nog för dessa små solglimtar jag läser skräpet. Samt för reklamlayouter och andra Photoshoptips.

Metrologik

Bara för att det ena är bra blir det andra per automatik dåligt. Bra jobbat, Metro - som vanligt en objektiv och sund bedömning. Varför jag läser tidningen kan man faktiskt undra. För att den är gratis skulle jag tro, någon annan anledning kan jag inte komma på.

lördag 19 juni 2010

Åhus grillbar


Här går det minsann inte undan. Har väntat i en kvart på en attans hamburgare. Vad gör jag här? Kul att stå här hela dagen. Sörens sommarjobbare.

fredag 18 juni 2010

Förväntansfulla tider efter E3

//D



onsdag 16 juni 2010

E3 2010: Intryck från Nintendos Presskonferens

Winter-een-mas i all ära, men den stora högtiden äger rum på E3. 2010 års presskonferens från Nintendos sida har passerat. Som nintendospelare är jag i extas.

bilden

Det var en frustrerande timme som gick medan jag gjorde mitt bästa för att snabbast möjligt hitta en fungerande länk till eftersändningen av Nintendos presskonferens under tisdagkvällen. Liveshowen hann jag inte hem från jobbet till och eftersom jag inte ville se bara halva kalaset var det givet att vänta nästa tåg. E3.nintendo.com och IGN var mina givna förstaförsök. Gick inte. Gamespot. We are currently encoding the video. Tusan. Till slut hittade jag in på Gametrailers.com och kunde till min lycka hitta en kanal som eftersände Nintedo Media Briefing från Nokia Theatre, redan en timme efter avslutad show.

Spektakulärt, i vanlig ordning. Nintendo inleder en presskonferens som liksom tidigare bjuder på lika delar show, lika delar pressinformation. Reginald Fils-Aime äntrar traditionsenligt scenen som konferencier och lyckan är för en Nintendospelare fullständig. Årets höjdpunkt har just startat. Det dröjer inte länge förrän självaste the Man "teleporterar" från storbild till scen, med Master Sword och Hylian shield i högsta hugg, precis som dagen då vi fick se E3-trailern för The Legend of Zelda - Twilight Princess. Enter Shigeru Miyamoto. Med pompa och ståt får vi för allra första gången se trailer och ingamesekvenser från ett sprillans nytt Zelda. Skyward Sword. Jublen och de stående ovationerna finner inga gränser bland de fösamlade. Extatiskt. Även hemma i soffan. Det finns sannolikt inget som mäter sig med detta ögonblick i den kända spelvärlden. Än så länge. Mr Miyamoto förevisar spelet och dess kontroller live på scenen. Motion plus används för svärdsvingande rörelser. föga förvånande men uppenbarligen väl fungerande, så länge Wiimotens teknik gör vad den ska.

Men vad kan nu showen möjligen fortsätta med, med en inledning av denna magnitud. Jo, givetvis med Mario. Då Super Mairo Galaxy 2 redan haft premiär fokuseras det (igen) på sportspel. Vi får se en trailer till kommande Mario Sports Mix. Kanske lite kul, men visst har vi sett det förr? Lägger man ihop lite olika partyspel och sportspel från Nintendo senaste år på marknaden har vi nog rätt och slätt redan täckt upp för det mesta den titeln har att erbjuda, men visst, det lär sälja som smör trots allt.

Vi har nu kommit till den obligatoriska sifferexcercisen. Reggie bjuder på det ena skrytet efter det andra försäljningsrekordet. Ointressant. Lyckligtvis ganska kortfattat. Jag kan då inte begripa varför det nödvändigtvis ska behövas en genomgång av detta vareviga gång. Jaja, det är snart överstökat för att följas upp av en helt ny titel som i mina ögon är showens näst mest ointressanta. Wii party är precis det du tror att det är. Det är Mario Party utan Mario. Samma koncept - igen. Du väljer en av dina Mii:s och går bananas på spelplaner och i minispel. DOH! Kommer också sälja som smör. DOH! DOH! Mitt ointresse över detta spel toppas (bottnas?) enbart av det direkt efterföljande dansspelet med trumhinnedödande populärmusik från hin håles håla. Just Dance 2. Tur att man inte behöver spela alla spel. Utan problem kommer jag kunna koncentrera på de spel som ur intresseklubbens synvinkel är värda att spela. Till exempel hade det kunnat vara det nästföljande spelet som presenteras på scenen, inget mindre än den senaste instansen i Golden Sun-serien till Nintendo DS. Nu äger ju inte jag någon Nintendo DS, men av allt att döma kommer denna titel att bli egendom hos var seriös DS-rpg-spelare. Klassiskt rpg i 2,5D, när det är som bäst. Vad det verkar.

Tillställningen fortsätter. Jag sitter i min soffa och myser. Högtiden är bara halvvägs gången. Lyckliga jag som har Telias fullt fungerande bredband inkopplat via adsl. Nästa stora nyhet är en nostalgisk sådan. Hypen har de senaste dagarna trappats upp rejält inför nyversionen av 007: Goldeneye, till Wii. Mycket trevligt, men det ska ärligt sägas att även om grafiken inte är allt så är den inte ingenting. Vad vi fick se verkade verkligen vara hämtat från någonstans mitt emellan Nintendo 64 och Gamecube. Jag blev inte imponerad, nya styrsystem och spelbara filmkaraktärer till trots. Betydligt roligare var det då att beskåda hur Warren Spector och Adam Creighton från Disnet Interactive live på scen förevisade Epic Mickey. Det är klassiska Musse Pigg. Det är seriehistoria vi alla känner till, som till exempel en svartvit hubvärld inspirerad av Steamboat Willie, Musses debutfilm. Det är underhållningshistoria. Småmysig grafik och ett smart spelupplägg. Det är högintressant och trevligt. Kommer garanterat inte sälja i närheten av varken Wii Party eller mario Sports Mix. Suck. Men mainstreamarna bestämmer ju dessvärre nuförtiden över den uppfattade efterfrågan. tur att tillverkarna styr tillgången åt mer än ett håll på marknaden.

Vi fortsätter med ännu en avtäckt titel. Kirby: Epic Yarn. Mycket som är episkt i år, tydligen. Spelet är som sig bör übergulligt och påminner i mångt och mycket om Yoshis story, fast på vanligt Kirbymanér med en massa olika skepnader att välja mellan som huvudkaraktär i spelet. Kan bli intressant, snuttifieringen till trots. Ett redan bekant släpp påminde de oss om för den 31:a augusti. Ni vet vilket. Inte? Jo men kom igen då. Ni kan bara ha missat Metroid: Other M om ni bott i en välbarrikaderad garderob senaste halvåret. Hopplösa ni. Jaja, hur som helst började djungelrytmerna dunka både på scen och i mitt blodomlopp inför nästa avslöjande. vi snackar bananer, palmer, kongarytmer, apor, elefanter och krokodiler. Vi pratar om mängder med kruttunnor. Vi pratar apor. Vi snackar Donkey Kong Countru returns. YAAAAAY! Couldn't be happier. Vi minns alla med glädje i hjärtat hur vi nötte DKC till Super Nintendo, och DK 64 till N64:an. Eller hur, kära läsare? Eller hur?? Som vanligt är retro ett givet framgångskoncept. lika delar nostalgi, relativt låga utvecklingskostnader och ett sedan urminnes tidet väl fungerande spelkoncept KAN inte gå fel. Vi har sett New Super Mario Bros, både till DS och Wii. Vi kommer snart få se aporna gå lös på bananer och krokodiler som om det inte fanns någon morgondag. Är vi lyckliga eller vad? (Det är nu ni ska svara med ett rungande "D.K. Donkey Kong. D.K. Donkey Kong is here.")

Ja, det här var min själ en show som hette duga. Titlarna duggade tätt som ett ljummet sommarregn en solig afton. Men ändå är dessa inte den största nyheten. Är man hårdvarunörd finns fortfarande en nyhet som kan toppa dagens inledning. Ihopfälld ser den ut ungefär som en DS. Ganska liten och fyrkantig. Men under ytan hittar vi vad som kan vara en revolution i sann nintendoanda. En teknik som, vid god försäljning, vi alla vet kommer efterapas av både Sony och Microsoft inom ett par år. Nintendo presenterar 3DS, den bärbara spelmaskinen med en 3d-skärm som helt enkelt inte går att förevisa utan att man själv får prova att fingra på ett exemplar av den rykande färska konsolen. Av sagd anledning vandrar därför ett par hundra äkta boothbabes in på Nokia Theatre med en varsin, kring midjan fastkedjad, Nintendo 3DS, för att alla lyckosamma mediasnubbar på plats ska få testa dagens största nyhet.

Satoru Iwata har precis presenterat 3DS på samma sätt som han för fem år sedan presenterade vad som då kallades Nintendo Revolution, sedarmera benämnd Nintendo Wii. Revolution igen? Ja, om 3D-skärmen gör vad den ryktas göra, så visst. Vi hoppas och håller tummarna.

Innan 3DS:arna vandrade in på scen tog Reggie över igen och presenterade ett av 3DS:ens flaggskepp, en titel vi väntat på sedan NES:en gick i pension. Kid Icarus: Uprising var ett av de spel som de lyckliga bland teaterns stolsrader sedan fick prova på. Mycket väl värt att vänta på, som det verkar från det jag såg från min soffplats hemma i vardagsrummet. Vidare meddelades ett gott tredjepartsstöd till 3DS, med bland annat Capcom, Square Enix och Konami bland de större namnen. Tänk er Resident Evil, Kingdom Hearts och Metal Gear Solid i full stereoskopisk 3D. Jisses.

Innan showen kom helt till ända avslutades det hela med en ball reklamfilm med Shigeru, Satoru, Reggie och en 3DS. Samt sändningsordet.  "Nintendo has once again raised the bar."

Vi har mycket att se fram emot, mina vänner. Believe you me. Bravo, Nintendo.

//Danis

tisdag 15 juni 2010

Vad hette tidningen sa du?


Och den handlar om böcker alltså?

Plagiat


Någon mer som tycker att fonten och den där svarta snubben påminner lite grann om något annat i SciFi-sammanhang?

Udda


Det kan bara inte vara rättstavat. Snälla.

söndag 13 juni 2010

Here we go again


Hel special, truckerkepsar, epatraktor, Texaco, bensindunkar och naturfilmshylla. En nästan förlorad kultur.

Fresh?


Hur kan man ens få för sig att marknadsföra en cigarett och påstå att den är fräsch? Det är överhuvudtaget inte möjligt att tillverka en sådan produkt.
Skulle vara chokladcigaretter då. (Varför man nu vill att godis ska se ut som en äcklig, illaluktande, cancerframkallande giftpinne som förstör luften för alla inom 100 meters radie...?)

fredag 11 juni 2010

I Säffle...


...är det vanligt med mycket tungt folk på besök i industriområdena.

Frändegrillen is the shit!


Äntligen en riktig korvkiosk. Tänk att man skulle behöva åka ända till Frändefors i Dalsland för att kunna beställa en klassisk Halv Special med mos. Jisses, vad trevligt. (Kioskägaren heter alltså Jisses. Typ.)

torsdag 10 juni 2010

Förberedelser inför världsjamboreen?


Ordentliga slanor, och många, blir det om dessa skulle vara på väg till Rinkaby. Lite tungt att lägga räta surrningar kring dem bara.

Mixad lunchbuffé


Är det detsamma som passerad mat? Typ thaibarnmat?

Arkitekttjafs

Vad är det här med att allt illustrativt som en "riktig" arkitekt gör ska vara så himla udda, konstnärligt och gärna obegripligt och helt uppe i det blå? Gick in på projektportalen för det projekt jag jobbar med i Helsingborg just nu. Där möts man av följande bild:

Denna typ av bilder såg jag överallt på min utbildning. Alla var helt begeistrade i dem. I vanlig ordning ser man här ett kollage som är så sanslöst ihopklistrat och arkitektoniskt som det tydligen bara måste vara. Djupsinning, visionär och idésprudlande är säkert dess ledord. Taskigt ihopklistrad och ful, skulle jag säga. Under fem år på arkitektutbildning hävdade jag att det bästa är det tydliga och begripliga. Jag fick mothugg. Jag var nästan aldrig tillräckligt abstrakt och knepig. Suck.
I detta fall, varför vill man visa upp en bild där den nya stadsdelen i Helsingborg innebär lägenheter i ett rostigt hamnkvarter där närmaste grannarna utgörs av containrar och kranar samt en djungel av bambu och hängmattor? Dessutom undrar jag vems idé det är att omplacera Magnus Stenbock från Stortorget till ett containertak.

Ett exempel till, en mässmonterbild från företaget jag själv jobbar på. Fru Gårman? Seriöst?Varför är dessa bilder så genuint fula? "Dåligt ihopklippt" är en stil man uppenbarligen aktivt eftersträvar. Not my cup of tea. //D

Handikapparkering


Självklart förstår jag syftet med att placera handikapparkeringen nära p-automaten, men är det ändå inte lite väl krångligt att behöva fickparkera här?

onsdag 9 juni 2010

Ur mobilbildarkivet


För ett par veckor sedan hade jag den stora äran att få sortera in 470 pärmar i det kylskåpskalla källararkivet på jobbet. Det fanns emellertid inte bara pärmar där nere i det underjordiska mörkret. Företagets första dator, en äkta 60-tals-commodore, stoltserade med sig själv och en tillhörande skrivare mitt i all bråte. Det hade ju varit riktigt ballt att cadda på den. :-D

Retrominnen från Rare

Nytt spelbloggsinlägg på Gamethumb.

//D

Backpack


Har precis stått på perrongen vid spår 4 och vinkat av min kära lilla familj. Idag far fru, dotter, barnstol, barnvagn, handväska samt dundertung vandringsryggsäck med SJ till Värmland och släkten där. Modigt och spännande på alla sätt.:)
Själv sitter jag och väntar på att växelfelet ska lösa sig så jag kan komma till jobbet. Suck.

tisdag 8 juni 2010

Ca 15 år.


För ungefär så länge sedan påbörjades den utvändiga renoveringen av detta mitt barndomens eternitgrannhus. Tja...

måndag 7 juni 2010

Helgeufori

Det är bara att konstatera. Helgernas funktion i mitt liv har sedan några månader återvänt. Sedan mitt årslånga påsklov ´09 kom till ända har fredagkvällen äntligen börjat bjuda på äkta fredagsmys och kyckling-på-fredags-känsla igen. (Jag vet att jag är påverkad av TV-reklamen på den punkten.) Lördagen är en ren njutning, framförallt i händelse av solsken och avsaknad av måsten. Söndagen är en högtidsdag, men blir tyvärr alltför ofta offer för en vemodig känsla pga av att dagen i sig följs av måndagen och fem nya, oförbrukade arbetsdagar innan nästa fredagskyckling gör entré. Tur är det dock att det är så, då fredagskycklingen annars hade ersatts av någon slags vardaglig slentriantallrik med makaroner och ketchup utan direkt lyckokänsla.

Två veckor i rad har jag haft riktigt toppade helger. Maj månads sista helg gick i firandets tecken. E lyckades med konststycket att bli födelsedagsfirad inte mindre än tre dagar av tre möjliga. Familjefirande på hemmaplan på fredagskvällen, utflyktsfirande med Åsvägsfolket bland solskensdränkta backar och fält kring Hovdala i lördags. Nybakat fika, långpromenad med barnvagnar samt grillspett. Perfekt och härligt på alla sätt. Söndagen bjöd även den på födelsedagspresenter, även om dagen i stort tillägnades lilla T:s dop. Under flera dagar hade det förberetts och fixats inför detta arrangemang som blev så fint och gripande som bara ens barns dopdag kan bli. Detta trots att dopförrättaren tillika Tuvas farfar meddelade att han blivit ordentligt krasslig under natten. Det hela gungade dock efter lite problemlösningsaktiviteter så fint i hamn och både Tuva och hennes dopkompis Egon blev döpta. Därefter följande dopfika i kyrkan och middag hemma hos Tuvas mormor och morfar samt hemmavarande morbröder gick finfint. Strax därpå var helgen över och fem vardagar låg i vägen för nästa dylika.
Fredagen kom dock och med den värsta fredagskvällen med takeaway och hyrfilm. Kunde inte bli bättre. Händer sällan. Tuva samarbetade och vi slappade. Lördagen var en av de mest avslappnade dagarna för mig på länge, även om den innebar att jag tog hand om Tuva hela dagen för att ge E lite studietid att disponera efter eget gottfinnande. Efter att ha iordningställt balkongen därhemma inför sommarsäsongen tog vi oss till Ignaberga för en hel dags paus i lantlig idyll. Mr O tog emot i sitt residens. En långpromenad genom och förbi Tykarp med Malte (kommunens mest barnglada och sällskapliga labrador) och Tuva i släptåg, glass och kaffe på terassen, Tuvas introduktion till Ignaberga Källare samt barnutlåning, en god middag och allmänt småsnack om diverse drog effektivt ner det allmänna veckotempot till en behaglig nivå. Tuva och jag tackar för tiden och återkommer gärna.
Söndagen blev en söndag i ordets rätta bemärkelse. Jag och bror min höll i veckans gudstjänst, denna gång ute på Tormesgården i Tormestorp. Med en hel del förberedelsehjälp från E samt en och annan psalm och sommarsång blev det en trevlig förmiddag. En solig promenad hem med Tuva i vagn, och äntligen var det dags för årets balkonggrillpremiär på sommarbalkongen. Och därmed är det sommar. Och inget regn kom, trots att stadsmusikkåren spelade på torget.
Fast idag regnar det igen. Måndag. Suck. Men snart är det fredag. Och då ska vi till Värmland för att fira en nybakad student. Weekend is the shit.
På tordag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Kyckling på fredag, det gillar jag mest.
Kyckling på fredag, det enda jag vill ha. Kyckling på fredag, då mår man riktigt bra. Kyckling på fredag, vad var det jag sa? Jag vill ha fredag idag.
//D

onsdag 2 juni 2010

Döcoolt


Som vanligt är det jättefräckt att knäppa skjortan ända upp till strax ovanför naveln. :-P

Lunchpaus


Här sitter man vid ån och njuter av sommaren. Plötsligt lägger halva PRO Sydsveriges manstyrka till vid en liten brygga intill Naturum och genast uppstår ett farligt kacklande där det nyss var lugnt och skönt.

Precis här...


...tjänar jag in ytterligare ett frikort från Skånetrafiken. Jag trodde inte att frikorten fortfarande skulle rassla in i vintertidstakt, men årstiderna är visst försenade även i Skånetrafikens maskinpark. *suck*
Btw, min tåggranne - en riktig tant i 40årsåldern - planerar med sina väninnor för fullt, hur hon ska fuska till sig 2 frikort på denna resa.

tisdag 1 juni 2010

Fantasifullt


Ner till en viss nivå får man väl acceptera, men till slut borde fantasilöshet vara kriminellt inom vissa yrkeskårer. //D


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]