söndag 28 mars 2010

Liten Tuva

Tänka sig, en liten dotter. Jag är stolt, nöjd och kär. Detta går inte att jämföra med någonting. Det handlar om känslor jag inte kunnat ana eller förutse, och helt plötsligt förstår jag varenda småbarnsförälder därute – alla ni som trots vetskapen om sömnlöshet, skrik, tandagnisslan och blöjbyten att gå bananas över valt att faktiskt skaffa barn. Så är det helt enkelt, man har bara att kapitulera inför den lilla ängel som plötsligt hamnat i vår familj. Min lilla Tuva.

Klockan 21.55 i onsdags kunde jag bara stå och gapa när hon efter Elins och en hel arsenal fullkomligt exceptionella läkares och barnmorskors hjälp kom till världen, till tonerna av Michael Bublés Everything, liveinspelat från Madison Square Garden. Ljuva minnen blev plötsligt ännu ljuvare.

And in this crazy life, and through these crazy times, it’s you, it’s you – you make me sing. You’re every line, you’re every word – You’re everything.

- Michael Bublé

Jag älskar dig, Tuva.

//D

2 kommentarer:

soph sa...

Vad fin hon är. Och ni är fina, fina människor så hon kommer att bli en lycklig liten flicka.

Många tankar hos er i dessa omtumlande tider. Hälsa Elin!! Ville helst skicka ett email men jag har ju varken din eller hennes så det blir en liten kommentar här, trots allt... känns lite opersonligt men de säger ju att det är tanken som räknas. :)

Danis sa...

Tack snälla du! :)
Vi uppskattar tanken. Den räknas i allra högsta grad.
Hoppas att saker och ting går som det ska på väg mot den svenska vardagen igen. Vi skickar ofta iväg tankar till dig. Hang in there!
//D


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]