onsdag 17 mars 2010

Konfliktdrabbad arbetsplats

De trycker sin moral ner i min hals... Kristianstadkontoret är en jättetrevlig och gemytlig plats att jobba på. Men nu har jag allt kommit på dem. Detta är ett konfliktdrabbat kontor. Imorse blev jag inblandad i en djupt rotad konflikt. Ska marmeladen ligga över eller under osten?

Jag anslöt mig direkt till över-osten-lägret, givetvis. Så är det bara, marmeladen ska ligga över osten! Fienden försökte få över mig till motsatt läger med argumentet att "Det ska bli en smakrik överraskning att marmeladen ligger under osten". Tycker dock att överraskningen uteblir när man faktiskt vet om att man lagt marmeladen där. Smaken kommer till sin fulla rätt först när man lägger marmeladen över osten och dess kontaktyta med smaklökarna då blir som störst. (Egentligen ska väl mackan ätas uppochnervänd för maximal smakupplevelse, men katastrofupplevelsen tar troligtvis överhanden då...)

//D

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag håller med dig, broder! Marmelad UNDER osten? Det var det dummaste jag hört!

Danis sa...

Eller hur? Utseendet på en macka med marmeladen underst är dessutom inte till sin fördel. Det ser mest ut som en praktisk kompromiss för att mackan inte ska kladda.
Tänk dig att du ska fotografera en ostmacka. Vart vill du då ha marmeladen?

Stefan sa...

Jag har provat båda varianterna. Godast både i gom och öga är ovanpå!


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]