tisdag 19 maj 2009

Det är mycket nu...

Nu börjar det svettas lite, inte bara för att det är ruggigt kvavt ute i åskvädersatmosfären, utan för att det vankas både student, två bröllopsfester, deadline för Missionskyrkans församlingsblad samt slutinlämning i Speldesignkursen... Men skit i det, det löser sig nog ska ni se!
Idag gick jag den dagliga rundan och beskådade både blommande jordgubbsplantor i Cronholms kolonilott och trallvänliga panflöjtsindianer på torget, samtidigt som jag försökte sortera upp tankarna och komma med en kreativ lösning på den tidsmässigt lite trånga tiden under närmaste veckan. Det hela mynnade ut i en minutiös dag-för-dag-planering, och det var faktiskt riktigt skön värme därute, så nu känns det generellt sett lite bättre.
Kom också att tänka på det där företaget som jag eventuellt skulle få för mig att starta efter sommarens eskapader på Sveland, och vad det då skulle heta.
Jag kunde inte komma på något alldeles lysande namn, så därför tänkte jag att alla ni andra kunde få tänka lite åt mig istället. :D:D:D Tänk typ: Götborg, landskap, design, skapande, trädgård, grönyta, utemiljö, form, rum, osv...
Några grymma förslag??

/Danis

2 kommentarer:

Stefan sa...

Jag var själv och beskådade mina jordgubbsblommor igår faktiskt. Jag la även märke till att några av potatisplantorna så smått tagit sig upp från jordens yta.

Grym förslag: Götform (hehe nästan som gjutform) kanske inte det grymmaste förslaget ändå....

Elias sa...

Hmm det är svårt med namn, dock vet jag i alla fall att LEG;NAR är upptaget;P
H.A.P.P.Y G.A.R.D.E.N.I.N.G = He APParently Yell Götborg ARbeit! DEd NIghts Not Grow!
De stora bokstäverna illustrerar varje bokstav i happy gardening.

Varsegod tror jag de heter:D:D


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]