fredag 31 juli 2009

Beställningsjobb

Igår var även dagen då jag fick i uppdrag att tillverka en logo till vad som sas vara min herrbekanta O:s "skapelse" - "Hallo Berndt!" - någon slags symbios mellan Hello Kitty (en liten gayig kisse för er som inte vet), en 2-årings uttal av densamma - "hallokitti" - samt en Happy Meal-plastelefant-vattenpistol. ...tja, sagt och gjort!

Jag skred för en dryg timme sedan till verket, och nedan ser ni nu min föreslagna design till detta symbiotiska snurreverk, made from scratch, no cheating! Ska nu bara lära mig att tillverka vektorbaserad grafik så blir denna typ av uppdrag aningen enklare.


//D


6 kommentarer:

Emsan sa...

Tack!

Den gick hem direkt =) första frågan : vad gör Hallo Berndt då?
sedan en egen påhittad sång om honom.

/E

soph sa...

Hm... jag behöver lite hjälp med att få Miss Moo att tro på mig när jag säger att jag bor i en flugsvamp.... kan du hjälpa mig med detta??

Jag kan inte riktigt lista ut hur man gör det själv... :)

Danis sa...

Man beskriver ingående hur man får vädra ut varje morgon för att få bort lukten av svamp, inte bara från gamla saker i kylskåpet, utan även från själva väggarna. Du kan också ge henne en karta över hur man hittar till ditt hus i Mushroom Kingdom...
Självklart finns ju också alla möjligheter att du tar en bild på dig själv när du tittar ut ur din abnormt gigantiska flugsvamp... ;)

//D

soph sa...

Nej, den är ju inte stor juh... som en vanlig flugsvamp. När man rör vid kvisten på trädet som står bredvid så krymper man, och då kommer man in. Det gör ju så att ingen *vet* att jag bor i en svamp!

Men skulle du vara interesserad av att använda dig av din talang och hjälpa mig? De åker iväg imorgon (idag i Sverige) och blir borta några veckor, så jag har lite tid på mig att planera...

Danis sa...

Det är på det viset ja! Tjillevipp-principen! Tänke du dig alltså en bild där du sitter och glassar i trädgården framför din skorstensbestyckade flugsvamp då, omgärdat av ett übergulligt litet vitt staket med grind som är ca 2cm i höjd? Kanske beläget i någonstans i djupet av Central Park?
//D

soph sa...

Japp!!

Visste att det fanns någon som skulle förstå idén!

Fast inte Central Park, Pale Male bor där och honom leker man inte med!! Han är en hök, och är man liten alá tjillevipp storlek så kan det bli problem. Men jag bor ju precis vid Pellham Bay Park så det funkar ju ändå. Eller, just det, jag bor ju i min svamp i parken.

:P

Påtal om inget så har du alltid knasiga odverifierings ord. Idag är det "wingle" vilket är det minst ovanliga jag sett!


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]