onsdag 22 juli 2009

Multinationalitet?

Tjenis!
I förrgår var vi på IKEA, jag och min fru. Vi hade som mål att leta upp lämpligt skrivbordsskiva, ben och arbetsstolar till vårt arbetsrum. Detta skall nu förändras en aning för att inte längre se ut precis som det gjorde i E:s rum redan för typ 15 år sedan, hemma på Laddarevägen. Drastiska åtgärder behöver det inte nödvändligtvis innebära, utan snarare smarta idéer, och lite nya grejer. Därav IKEA-besöket.
Hur som helst åkte vi dit i måndags kväll, efter att jag kommit hem från Sveland. Väl där dirigeras jag av min co-driver in till parkeringen närmst ingången.
Och där stod den. Den tyskregistrerade bilen som min co-driver tillika fru uppmärksammade med ett ganska välformat frågetecken till ansiktsmin, följt av skratt. Bilen hade en högst vilseledande skyltning som snarare för tankarna till dyr valutaväxling och Scandlines än till Border Shop och lederhosen. Så att säga... Självklart fick jag bråttom ut vår vita blixtauto med mobilkameran i högsta hugg. Faktiskt var det ett ganska komiskt reg-nummer. Undrar om tysken själv vet om det?

//D

1 kommentarer:

Stefan sa...

Coolt! Anmäla till Scandlines Danmark-Tysklandfärjereklam. Kan säkert användas i något finurligt tema


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]