torsdag 23 juli 2009

Livat på jobbet!

Tja, vad ska man säga? Slösurfande är inte svaret på allt!
Det kan hända att jag har lite tråkigt på jobbet ibland, och just i sådana ögonblick av total självförnekelse i det svarta djupet som kallas vardagstristess piggar det alltid upp lite grann med en stunds fika under korkeken med lillsvärisen sittandes på bänken mittemot, sippandes chockrosa saft samt ut i buskarna kastandes havrekakor med orden "Den smakar ju gröt!". Detta görs helst samtidigt som man på avstånd för det-vet-i-sjuttonde gången beskådar hur hela avdelningen för handläggande av skador på djur (utöver nämnda lillsvåger) vallfärdar mot fikarummet för att hämta sitt fika (eller frukost eller möjligtvis rent av lunch, lite beroende på tidpunkten) för att strax därpå gå upp till sitt avdelningshörn längs ut i övre, norra korridoren och smyga i sig sin förtäring sittandes på samma stol som de redan ägnat hela dagen åt att sitta på. VARFÖR pausar de inte ens lite? Någonsin? Är de folkskygga eller vad?
Hur det än förhåller sig med den saken så görs fikarasten inte tråkigare av att man med stora förhoppningar om framgång försöker pricka papperskorgen i matrummet med en servett fylld med begagnade melonskal - och tyvärr missar, vilket som följd får att skaluslingarna med ett KLOFFSCH lägger sig precis mitt emellan organiskt och brännbart. Illa, illa. Då är det kanske trevligare och försumbart åt det mer oskyldiga hållet att släcka ner taklamporna på hela bottenvåningen i fikahuset och smyga iväg med ett fnitter förföljandes en själv. LOL!

Damn, fikapauserna förgyller faktiskt arbetsdagarna, bland annat för att det är då uppfinningsrikedomen och de alldeles otroligt brighta idéerna poppar upp som svampar i huvudet. (Nu pratar vi alltså inte svamp i hårbotten, noobs!) Till exempel tänkte vi en vacker eftermiddag att klappmössor och supportertutor a'la Nile City (fast med Svelandlogo, givetvis!) nog skulle kunna sätta lite sprätt på avdelningen för handläggande av skador på djur:s annars minst sagt allvarliga vardagsstämning. Vi tänkte oss (typ) något åt detta hållet:


...utöver att installera screenmates föreställandes självspäkande hästar på samtliga kollegors datorer när de är på lunch (en idé som föll på att de ju aldrig går ut från rummen för att äta lunch), samt att byta ut alla &#%#/!##&! hästtavlor mot idolplanscher på Bowser Koopa, GIVETVIS! Man är väl nörd!

//D

1 kommentarer:

Elias sa...

haha, sitter här på kontoret med handen över munnen för att försöka kväva skrattet som kommer från djupet inom mig.
Nej fikapauserna is the shit!!


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]