söndag 31 juli 2011

Sommarnöje

Min kära fru förärades idag av mig en korsordstidning på namnsdagen. Det var ett hastigt genomfört köp och det visade sig vid närmare undersökning att tidningen hette "lekande lätt" och innehöll ordklur och annat tidsfördriv i allmänhet lämpligt för 12åringar. Utan detta tilltag hade kvällen inte blivit hälften så klurig. Jag undrar dock hur mycket karaktär tillverkaren av mittuppslagsspelet tror att den typiske 12-åringen har, när upplägget innebär att spelaren själv måste kolla upp frågornas svar på sidan 48 och sedan tala om för motspelarna om man i tysthet gissat rätt eller fel. Om man inte väljer att avslöja svaret på frågan som var och en får efterhand, för samtliga spelare samtidigt, det vill säga. Någon har tänkt till.
Published with Blogger-droid v1.6.7

onsdag 27 juli 2011

Vandring

Det enda som stör idyllen längs med Bjäres norra kust är andra människor. Tex dessa falsksjungande halvmesyrer. Eller klack- och hattförsedda östermalmstanter som skryter med sina respektive döttrars studier i USA.
Published with Blogger-droid v1.6.7

onsdag 13 juli 2011

Blygsamhet

När damen i mitt liv och till denna nära hörande släktingar har lagat mat heter det alltid något i stil med "ja det här är vad det blir", "ni får hålla till godo med det som finns" eller kanske rent av "det blir inget avancerat" eller i värsta fall "jag tror inte det här går att äta". De med erfarenheten på sin sida brukar sällan finna anledning att bekymra sig. Ikväll: kylskåpsrens.
//D
Published with Blogger-droid v1.6.7

lördag 9 juli 2011

Kroppkakstanter

When in Rome. When ona da island ina da sun... Evas kroppkaksbod in action.
//D
Published with Blogger-droid v1.6.7

fredag 8 juli 2011

Finally.

Looks like we made it to vacation.

(Fullsize HÄR)


//D

torsdag 7 juli 2011

Once in a lifetime opportunity

Kör till. Jag vill ha ca 50 papp, jag vill inte jobba ett ögonblick och jag vill göra det hemifrån. Ok?
//D
Published with Blogger-droid v1.6.7

fredag 1 juli 2011

Mat på fat

Killen på bilden har inte skrivit brevet men står likväl utanför McDonalds i Kristianstad och försöker sälja "Mat på Fat", vilket en pappskylt med spritpennekladd upplyser förbipasserande om. Han har nu uppehållit sig här iaf under två timmars tid men ännu har inte någon direkt tillströmning av kunder uppstått. Undrar just om det beror på att soluppvärmda "bagetter och saft" från en cykelkärra mitt i ett moln av bussavgaser mer sällan betraktas som kioskvältarlunch - eller om kamuflagehatten, magväskan, regnjackan och den något udda, orakade uppsynen har något med saken att göra.

Min kontorsgranne, i ögonblicket tillika nybliven semesterfirare, konstaterade efter en timmes tid att det inte heller är sannolikt att det rör sig om en svensexa, med tanke på tokputtens ihärdighet och uppenbara ensamvarande... Krävs det inte tillstånd för att få saluföra mat?


//D


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]