tisdag 31 augusti 2010

I toatrappan


Som vanligt krånglar tågen och jag blir sen hem. Tyvärr fanns inte plats på bussen, så 200 man fick vänta i en timme. Själv gjorde jag dock mitt bästa för att se lätt förvirrad ut, gick på den fulla bussen och blev givetvis förvånad när jag insåg att det var fullt. Men eftersom dörren stängdes bakom mig och bussen så smått började rulla med mig som enda stående passagerare konstaterar jag nu att jag blåste 200 man på en plats i toatrappan. HAHA. På bilden ser ni min reskamrat Korvbrödspaketet som gömmer sig i utrymmet mitt emot toaletten. Exciting.

Tågbana var det, ja.

Så här grann kan en känd svensk station med tillhörande spår se ut i modellformat.
//D

måndag 30 augusti 2010

Snabbshoppad kyrkomodell

Linköping from above, modelized. //D

onsdag 18 augusti 2010

En sorglig syn


Den lokala telemarketingfirmans hela manstyrka utövar sin största gemensamma fritidssysselsättning. Undrar om rökning är ett krav för att få anställning?

Min arbetsdag i sopor.


Sopgubbarna kommer bli överlyckliga. Högen kommer enbart från 2pers-rummet jag uppehåller mig i om dagarna. Imorgon blir det källararkivet. Once again.

lördag 14 augusti 2010

Tillbaka på hemmaplan.


Senast vi gjorde en eftermiddagsvandring hade damen på bilden gjort ett avsevärt lyft i humör-, armvift- och hålla-flaskan-själv- skillzen. Semestern har med andra ord gått fort över. Sören!

In bizarro world.


Avses stolen eller marknadsför butiken prova-föräldraskap-paket?

onsdag 11 augusti 2010

Hemkomna


Här har man varit på iväg under en trevlig vecka på solresort mitt i Atlanten och vad upptäcker man när man kommer hem? Hässleholmsfestivalen. THE antiklimax. Hur B som helst. *Suck*

lördag 7 augusti 2010

Ser ni mannen i blåkläder?


Fritidsresors egen plyschhjälte. IRL.

Galen värme


På de asfalterade mysepysgatorna mellan hotellkomplexen ovanför den milslånga stranden Playa del Ingles var det tokigt dundervarmt i solskenet som gasar på i princip rakt ovanifrån. I skydd av en markis vid stranden kunde Tuva få lite mat efter en stekhet vandring och en galen busstur med kollektivtrafiken på stället. Sen badade vi i de riktigt balla atlantvågorna för att sen äta och ta taxi hem till Bahia Feliz. Det var värt 3 euro extra...

torsdag 5 augusti 2010

Havsutsikt


Från solbädden under palmskuggan har man världens utsikt över Atlanten. Till synes oändligt hav åt de flesta håll. I övrigt har jag precis rantat runt och letat efter Stefan Andersson. En salig blandning av hans låtar, inte som de låter på skivorna - mer live-aktigt, hörs nämligen i högtalare en bit bort. Ingen framgång. Måste vara en liveinspelningsskiva jag helt missat. Tusan! Jag som hoppades på en autograf...:-P

onsdag 4 augusti 2010

Världens gladaste 4-månaders...


...klarade flygturen som en sovande dans och går nu totalbananas på Fritidsresors välkomstbroschyr. Allt med ett leende på läpparna.

Verklighetens Lasse.


Han är dansk. Bussen talar svenska. I övrigt var det första vi såg när vi landade Lidl. DOH!

Viva Espana


Ankomna till Gran Canaria. Teddan leker bagage.


Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare totalt:
[Sedan 090331]